check arrow-right

Allpremed Atopix Lipid ACUTE CARE habkrém neurodermatitiszre 100ml

Helyreállítja az atópiás bőr sérült bőrbarrierjét és elősegíti a bőr saját regenerálódását. Javítja a bőrképet, elősegíti az ekcéma gyógyulását és enyhíti a viszketést.

Az Allpremed atopix lipid habkrém ACUTE CARE a kipirosodott és viszkető bőr napi ápolására, különösen a neurodermatitisz ápolására lett kifejlesztve. Érezhetően csökken a viszketés, helyreáll a sérült bőrbarrier, elősegíti a bőr saját regenerálódását és láthatóan javul az bőrkép. Illatanyagok, színezékek és tartósítószerek nélküli formulája miatt különösen jól tolerálható. Alkalmazható a gyermekek érzékeny bőrére is. A szabadalmaztatott BarrioExpert LIPO2 bőrjavító technológián alapuló lipid habkrém olyan bőrrokon lipideket tartalmaz, amelyek bizonyítottan beépülnek az atópiás bőr sérült bőrbarrierjébe, és így hozzájárulnak a bőrbarrier fent említett helyreállításához.

  • Professzionális bőrápolás neurodermatitisz esetén.
  • Kipirosodott, viszkető és nagyon száraz bőr napi ápolására.
  • Érezhetően csökkenti a viszketést.
  • Helyreállítja a sérült bőrbarriert, elősegíti a bőr saját regenerálódását és láthatóan javítja az bőrképet.
  • Lélegző védőhálót képez a bőrön anélkül, hogy befolyásolná a bőr természetes funkcióit.
  • Gyorsan felszívódik. A textíliák használat után azonnal újra felvehetők.
  • Alkalmazható érzékeny gyermekbőrre is.
  • Illatanyag, színezék és tartósítószer nélkül.

A termék alkalmazása:

Ideális esetben az Allpremed atopix Lipid ACUTE CARE habkrémet naponta kétszer (reggel és este) illetve szükség szerint a kipirosodott és viszkető bőrfelületekre kell felvinni a bőr optimális ápolása érdekében. A BarrioExpert LIPO² bőrjavító technológiának köszönhetően a habkrém különösen gazdaságos - kisebb mennyiség is elegendő a nagyobb bőrfelületekhez. Az Allpremed atopix lipid ACUTE CARE habkrém nagyon finoman felvihető, gyorsan beszívódik és nem zsírosít, így a ruhanemű használata után azonnal ismét felvehető. A termék kizárólag külső használatra alkalmas. Kérjük, használat előtt alaposan rázza fel a habkrém flakonját és tartsa függőlegesen használat során. Az első használat előtt nyomja meg a fújófej hátulján található eredetiségzárat.

Összetevők:

Aqua, Butane, Stearic Acid, Decyl Oleate, Octyldodecanol, Cetyl Alcohol, Propanediol, Propane, Glycerin, Panthenol, Glyceryl Stearate, Pentylene Glycol, Potassium Lauroyl Wheat Amino Acids, Palm Glycerides, Usnea Barbata Extract, Sorbitol, Hydrogenated Lecithin, Caprylic/Capric Triglyceride, Capryloyl Glycine, Butyrospermum Parkii Butter, Allantoin, Ceramide NP, Squalane, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Tromethamine, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Rhamnose, Glucose, Glucuronic Acid, Tocopherol, Sodium Hydroxide, Citric Acid.

Figyelmeztetések

A flakon nyomás alatt áll: melegítés hatására szétpukkadhat. Tartsa távol hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és egyéb gyújtóforrásoktól. Ne dohányozzon használata közben. Ne alkalmazza nyílt láng vagy egyéb gyújtóforrás közelében. A palackot ne szúrja meg, vagy égesse el, kifogyás után sem. Óvja a napfénytől. Ne tegye ki 50 °C-nál magasabb hőmérsékletnek. Rendkívül gyúlékony aeroszol. Gyermekek elől elzártan tartsa. Gyermekeken való alkalmazás előtt kérjük, konzultáljon orvosával. Csak jól szellőző helyeken használja. Csak külső használatra.