check arrow-right

Technológia

Habkrém technológia

 

Habkrémek a bőrápolásért 1998 óta.

Hatékony bőrápolás. Tudományosan bizonyított hatás.

A gyógyszertárakban és a szupermarketekben több száz különböző krém közül választhatunk. A legtöbbjük azonban elsősorban zsírt tartalmaz. A bőrön lévő zsíros réteg ugyanis hatással van a bőr természetes funkcióira.

Adott esetben a ruhánkat sem tudjuk azonnal felvenni a bekent bőrfelületre. A könnyű eloszlathatóság és gyors felszívódás ugyanolyan magas hatékonyság fenntartása mellett a habkrémek a bőrápolás modern alternatívái. Ugyanolyan meggyőző az is, hogy a habkrémek jelentősen kiadósabbak, mint a hasonló emulziók.

 

Ami a habkrémeinket olyan különlegessé teszi

Allpresan habkrém

 

A BarrioExpert technológián alapuló habkrémek a bőrön egy lélegző védőhálót alkotnak, amely a modern textíliák működési elvén alapul (hő és nedvesség felhalmozódása nélkül). Ezáltal a bőr védelmet szerez a külső hatásoktól, pl. a bőr nedvességtartalma és a bőr felszínén található verejték, a természetes bőrfunkciók befolyásolása nélkül. Az ép bőrgát (bőr barrier) véd a baktériumok és gombák behatolásától. Ugyanakkor az értékes összetevők ápolják a bőrt, és megoldást nyújthat az adott bőrproblémákra.

 
 A BarroExpert technológia előnyei

 

Ön ezeket az előnyöket élvezheti

 

 

BarrioExpert LIPO2 bőrmegújító technológia

 

 

Innovatív bőrvédelem a bőr fedőrétegének javításával és regenerálásával. A BarrioExpert LIPO2 bőrjavító technológiát a BarrioExpert technológia és az általa jól ismert előnyök alapján fejlesztették ki. A benne található bőrrokon lipidek szerkezeti tulajdonságai hasonlóak a bőrben található lipidekével. Úgy rendeződnek el, mint természetes barrierlipidek a tipikus nagyon kompakt kettős lipidrétegben. Ennek eredményeként pontosan beilleszkedhetnek a száraz bőr lipidfilmjének lyukaiba, mint a puzzle hiányzó darabjai.

 

 

A BarrioExpert LIPO2 bőrmegújító technológia előnyei:

 

Tudományos tanulmányok bizonyítják:

A BarrioExpert LIPO2 bőrmegújító technológián alapuló habkrémekkel már 4 héten belül helyreállítható az egészséges bőr barrier.

 

Miért olyan fontos a lipidréteg helyreállítása?

A bőr lipidszerkezetén lévő rések pontos lezárásával a bőr gyorsan visszanyerheti természetes védőfunkcióját.

 

Miért olyan fontos a lipidréteg helyreállítása?

A lipidek közötti hézagok pontos kitöltésével a bőr barrier újra helyreállítható. Ez lehetővé teszi, hogy a bőr gyorsan visszanyerje természetes védelmi funkcióját.

 

Elegendő a lipidszerkezet helyreállítása a bőrréteg tartós regenerációjához?

A bőr fedőrétegének gyors helyreállítása fontos alap a bőrproblémák tartós megoldásához. Továbbá a bőr saját regenerációjának elősegítése elengedhetetlen a fenntartható ápolás sikeréhez. A BarrioExpert LIPO2 bőrmegújító technológiáján alapuló tudományos vizsgálatok megmutatják, hogy a bőr saját regenerációját lipidtartalmú habkrémeink támogatják.

A száraz bőr nedvességhiányának kompenzálására szolgáló nedvességpótlás szintén nagy jelentőséggel bír. A nedvességmegtartó tényezők segítenek kompenzálni a bőr nedvességveszteségét. Termékeink ezért a bőrazonos lipidek mellett tartalmaznak többek között fiziológiai nedvességmegőrző összetevőket, amelyek a bőr nedvességtartalmának növelését és a nedvességveszteség csökkentését szolgálják.

 

Mi a szerepe a fiziológiai hidratáló összetevőknek?

A fiziológiai hidratáló összetevők támogatják és fokozzák a bőr természetes képességét a nedvesség megkötésére.