check arrow-right

Az Allpresanról

A szabadalmazott Allpresan Habkrém-technológia

Habkrémek - Innováció a száraz és problémás bőrre

 Habkrém és a bőr

Sok felhasználó és szakember fedezte fel a száraz és problémás bőr ápolására és kezelésére szolgáló modern formula előnyeit: a habkrémek modern alternatívát jelentenek a "klasszikus" ápolási termékekhez képest. Szabadalmazott összetételük révén elegendő nedvességgel látják el a száraz bőrt - ugyanakkor nem terhelik túl nagymértékben zsírokkal.

  

Légzésaktív ápolás 
Alkalmazásukkor a habkrémek finom hálóhoz hasonlóan vonják be a bőrt. Ez a háló távol tartja a káros külső behatásokat. A bőr védelmet kap és megőrzi természetes funkcióit.

Habkrém technológiaKényelmes használat ragadós zsírréteg nélkül
A habkrémek különösen könnyen felvihetőek a bőrre és rögtön beszívódnak anélkül, hogy zavaró zsírréteget hagynának hátra. A harisnyát, cipőt a habkrém használata után gyorsan újból fel lehet venni.

Speciális lábproblémákra is alkalmas...
A száraz bőr ápolása és kezelése mellett a habkrém termékek alkalmasak speciális lábproblémák esetén is, mint pl. a izzadásra hajlamos és gombára érzékeny lábfej.

... és a cukorbetegek érzékeny bőrére is 
A cukorbetegek bőrének gyógyszeres kezelésénél célszerű alternatívát jelentenek a hagyományos termékekhez képest, mert éppen az ő esetükben van szükség speciális terápiára, amely ugyanakkor nem terheli túl sok zsírral a bőrt.