check arrow-right

Allpremed Atopix Lipid Basis Sensitive Habkrém Neurodermatitiszre 100 ml

Termékismertető

Az irritált, viszkető és száraz bőr, amely jellemző a neurodermatitiszre, különös ápolást igényel. Az Allpremed® atopix lipid habkrémek a szabadalmaztatott BarrioExpert® LIPO² bőrjavító technológián alapulnak, és kifejezetten a neurodermatitiszes bőr igényeihez fejlesztettek ki. Bőrrokon lipideket tartalmaznak, amelyek a sérült bőrbarrierhez illeszkednek. Az ezekkel a termékekkel végzett vizsgálatok azt mutatják, hogy a bőrbarrier helyreáll, és a bőr saját regeneráló képessége is javul. A bőrt intenzíven ellátja lipidekkel és nedvességgel, amelyek javítják a bőr textúráját és csökkentik a viszketési ingert. Ezen túlmenően, a bőrre való felvitel után a habkrémek lélegző védőhálót képeznek a BarrioExpert® LIPO² Skin Repair technológia használatával, amely megvédi a bőrt a külső hatásoktól, anélkül, hogy befolyásolná a bőr természetes funkcióit. Ez azt jelenti például, hogy az izzadtság elpárolog természetes úton, anélkül, hogy tovább irritálná a bőrt - ez egy olyan előny, amit különösen a neurodermatitiszben szenvedők tudnak értékelni, amikor sportolnak.

 

Allpremed Atopix Lipid Basis Sensitive Habkrém

Javítja az atópiás bőr sérült bőrgátját. Elősegíti a bőr saját regenerálódását, és intenzíven ellátja a száraz bőrt lipidekkel és nedvességgel. Észrevehetően enyhíti a viszketést. UREA-MENTES.


Kinek ajánlott?

Az Allpremed® atopix lipid habkrémek felhasználhatók:

  • napi bőrápolás a tünetmentes időszakokra, a bőr simaságának megőrzésére és a megújuló tünetek megelőzése érdekében
  • alapvető napi ápolás, amikor az első ekcématikus tünetek megjelennek, a bőr enyhén megpirul, feszült és viszkető
  • regeneráló bőrápolás kortikoszteroidos kezelést követően a bőr regenerálására

Összetevők: Aqua, Decyl Oleate, Octyldodecanol, Butane, Glycerin, Panthenol, Cetyl Alcohol, Propane, Stearic Acid, Glyceryl Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated Lecithin, Butyrospermum Parkii Butter, Ceramide NP, Allantoin, Squalane, Palm Glycerides, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Potassium Lauroyl Wheat Amino Acids, Pentylene Glycol, Capryloyl Glycine, Caprylyl Glycol, Sorbitol.


BarrioExpert LIPO bőr-javító-technológia

Az innovatív és szabadalmazott BarrioExpert LIPO bőrjavító-technológiával rendelkező készítmény a bőrre való felvitele után egy légzésaktív védőhálót képez, amely a bőrt védi a külső befolyásoktól anélkül, hogy a fiziológiás bőrfunkciókat befolyásolná. A modern textiliák működési elvéhez hasonlóan különleges tulajdonságával biztosítja, hogy a bőr alkalmazása után továbbra is természetesen tud lélegezni. A bőrrokon lipidek puzzle részekként épülnek be a sérült bőrbarrierbe. A bőrbarriert bizonyítottan kijavítják, a bőr saját regenerációját támogatják.

Allpremed – egészséges bőr

Allpremed – professzionális termékek a száraz és érzékeny bőr speciális ápolására. Különösen érzékeny bőrűek bizonyítottan jól tolerálják. A termékek állandó magas minősége és a technológiák és hatóanyagok innovatív kombinációja magasszintű hatást és jó tolerálhatóságot biztosítanak termékeinknek. Céljuk, hogy minden bőrproblémára a megfelelő bőrápoló megoldást tudjuk ajánlani.

Elpusztítja a kórokozókat az igénybevett és érzékeny bőrön.


Ajánlott felhasználás

Ideális esetben az Allpremed® atopix lipid habkrémet reggelenként és esténként, vagy szükség szerint kell alkalmazni az érintett bőrfelületeken annak érdekében, hogy az optimális ápolási eredményeket elérje. A habkrém-technológiának köszönhetően a termékek különösen kiadósak – kis mennyiség is elég nagyobb bőrfelületekre.

Az Allpremed® atopix lipid habkrémek egyszerűen alkalmazhatók, gyorsan felszívódnak és nem hagynak kellemetlen zsíros filmréteget. A textíliák, ruhaneműk azonnal felvehetők a használatuk után - ez is előnye a sok hagyományos krémmel és testápolóval szemben.

Az első használat előtt a szórófej hátulján lévő eredetiség zárat oldjuk fel használatba vételkor. A palackokat jól rázzuk fel és használatkor tartsuk függőlegesen.

A termék használati útmutatója ide kattintva érhető el.


Figyelmeztetések

A flakon nyomás alatt áll: melegítés hatására szétpukkadhat. Tartsa távol hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és egyéb gyújtóforrásoktól. Ne dohányozzon használata közben. Ne alkalmazza nyílt láng vagy egyéb gyújtóforrás közelében. A palackot ne szúrja meg, vagy égesse el, kifogyás után sem. Óvja a napfénytől. Ne tegye ki 50 °C-nál magasabb hőmérsékletnek. Rendkívül gyúlékony aeroszol. Gyermekek elől elzártan tartsa. Gyermekeken való alkalmazás előtt kérjük, konzultáljon orvosával. Csak jól szellőző helyeken használja. Csak külső használatra.