check arrow-right

Allpremed® Hand Expert PROTECT Habkrém 100 ml

Termékismertető

A rendszeres kézmosás és fertőtlenítőszerek használata csökkentik a baktériumokat a bőrön, de ugyanakkor fontos lipideket is eltávolítanak a bőr felső rétegéről. Ennek eredményeként a bőr-barrier áteresztővé válik, „rések” keletkeznek a bőrön. Egyrészt ezeken keresztül a nedvesség távozik a bőrből és szárítja tovább. Másrészt a bőrazonos védőfunkció korlátozva lesz, így a szennyeződés, baktériumok és az allergének könnyebben behatolhatnak a bőrbe, és ezáltal fertőzéseket vagy allergiás reakciókat okozhatnak.

Akár munkahelyen, akár otthon – bárhol, ahol kezeink erősen igénybevettek, ki kell egészítenünk a higiéniát a szakszerű ellátással is.

Allpremed® hand expert PROTECT habkrém

Az Allpremed hand expert Protect habkrém a vizes terhelésekkel szemben a bőr ellenálló erejét növeli. A jól bevált BarrioExpert technológia a bőrön egy légzésaktív védőhálót képez, anélkül, hogy a természetes bőrfunkciókat befolyásolná.

  • A bőr mindennapi védelmére a kiszáradástól
  • Növeli a bőr ellenállóképességét a vízzel való gyakori érintkezéssel szemben és fertőzések ellen
  • Növeli a bőr rugalmasságát és így elősegíti a bőr egyenetlenségének és a repedéseinek megakadályozását
  • A munkakesztyű is azonnal visszavehető

     


Kinek ajánlott?

Ahol a kézmosás napi rutin, ott a bőr védelmére is állandó figyelmet kell fordítani.

Akinek a kezei munkavégzése kapcsán vagy magánjellegűen igénybevettek, tudja, hogy a gyakori érintkezés a vízzel, tisztító- és fertőtlenítőszerekkel árt a bőrnek, ahogy a hideg és érdes felületek is.

Összetevők: Aqua, Stearic Acid, Butane, Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Glyrecin, Glyceryl Stearate, Propane, Decyl Olate, Octyldodecanol, Allantoin, Caprylyl Glycol, Capryloyl Glycine, Paraffinum liquidum, Potassium Lauryl Wheat Animo Acids, Palm Glycerides, Sodium Lauroyl Sarcossinate.


BarrioExpert LIPO bőr-javító-technológia

Az innovatív és szabadalmazott BarrioExpert LIPO bőrjavító-technológiával rendelkező készítmény a bőrre való felvitele után egy légzésaktív védőhálót képez, amely a bőrt védi a külső befolyásoktól anélkül, hogy a fiziológiás bőrfunkciókat befolyásolná. A modern textiliák működési elvéhez hasonlóan különleges tulajdonságával biztosítja, hogy a bőr alkalmazása után továbbra is természetesen tud lélegezni. A bőrrokon lipidek puzzle részekként épülnek be a sérült bőrbarrierbe. A bőrbarriert bizonyítottan kijavítják, a bőr saját regenerációját támogatják.

Allpremed – egészséges bőr

Allpremed – professzionális termékek a száraz és érzékeny bőr speciális ápolására. Különösen érzékeny bőrűek bizonyítottan jól tolerálják. A termékek állandó magas minősége és a technológiák és hatóanyagok innovatív kombinációja magasszintű hatást és jó tolerálhatóságot biztosítanak termékeinknek. Céljuk, hogy minden bőrproblémára a megfelelő bőrápoló megoldást tudjuk ajánlani.

Elpusztítja a kórokozókat az igénybevett és érzékeny bőrön.

 


Ajánlott felhasználás

Allpremed hand expert Protect habkrémet a potenciális bőrterhelések előtt (pl. gyakori kéztisztítás és kézfertőtlenítés), illetve szükség szerint a tisztított kezekre vigyük fel az optimális védőhatás eléréséhez. Elég egy diónyi mennyiség. Csak külsőleg használandó.

A termékcsalád teljes használati utasítását itt olvashatja. 


Figyelmeztetések

A flakon nyomás alatt áll: melegítés hatására szétpukkadhat. Tartsa távol hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és egyéb gyújtóforrásoktól. Ne dohányozzon használata közben. Ne alkalmazza nyílt láng vagy egyéb gyújtóforrás közelében. A palackot ne szúrja meg, vagy égesse el, kifogyás után sem. Óvja a napfénytől. Ne tegye ki 50 °C-nál magasabb hőmérsékletnek. Rendkívül gyúlékony aeroszol. Gyermekek elől elzártan tartsa. Gyermekeken való alkalmazás előtt kérjük, konzultáljon orvosával. Csak jól szellőző helyeken használja. Csak külső használatra.