check arrow-right

Allpremed® Hand Expert Lipid REPAIR Habkrém 100 ml

Termékismertető

A rendszeres kézmosás és fertőtlenítőszerek használata csökkentik a baktériumokat a bőrön, de ugyanakkor fontos lipideket is eltávolítanak a bőr felső rétegéről. Ennek eredményeként a bőr-barrier áteresztővé válik, „rések” keletkeznek a bőrön. Egyrészt ezeken keresztül a nedvesség távozik a bőrből és szárítja tovább. Másrészt a bőrazonos védőfunkció korlátozva lesz, így a szennyeződés, baktériumok és az allergének könnyebben behatolhatnak a bőrbe, és ezáltal fertőzéseket vagy allergiás reakciókat okozhatnak.

Akár munkahelyen, akár otthon – bárhol, ahol kezeink erősen igénybevettek, ki kell egészítenünk a higiéniát a szakszerű ellátással is.

Allpremed® hand expert lipid REPAIR habkrém

Az Allpremed hand expert lipid Repair habkrém a sérült bőrbarrier javítására és regenerációjára szolgál. A lipid habkrém a BarrioExpert LIPO 2 bőrjavító technológia alapján bőrrokon lipideket tartalmaz. Ezek a száraz bőr lipidfilmjének hézagait zárják be és így végzik el a fent említett bőrbarrier javítást. Ezenkívül tudományos vizsgálatok bizonyították, hogy a bőr saját regenerációját is támogatják. A bőrt intenzíven lipidekkel és nedvességgel látják el. 

  • Regeneráció és ápolás az igénybevett és érzékeny bőrnek

  • A sérült bőr-barrier javításához

  • Elősegíti a bőrazonos regenerálást

  • Intenzíven táplálja a bőrt lipidekkel és nedvességgel

  • Javítja a bőr általános megjelenését, érezhetően rugalmasabbá és puhábba teszi a bőrt

  • Bőrazonos lipidekkel

     

     


Kinek ajánlott?

Ahol a kézmosás napi rutin, ott a bőr védelmére is állandó figyelmet kell fordítani.

Akinek a kezei munkavégzése kapcsán vagy magánjellegűen igénybevettek, tudja, hogy a gyakori érintkezés a vízzel, tisztító- és fertőtlenítőszerekkel árt a bőrnek, ahogy a hideg és érdes felületek is.

Összetevők: Aqua, Decyl Oleate, Octyldodecanol, Butane, Glycerin, Panthenol, Cetyl Alcohol, Propane, Stearic Acid, Glyceryl Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated Lecithin, Ceramide NP, Butyrospermum Parkii Butter, Squalane, Allantoin, Palm Glycerides, Potassium Lauroyl Wheat Amino Acids, Sodium Lauroyl. Sarcosinate, Capryloyl Glycine, Pentylene Glycol, Caprylyl Glycol, Sorbitol.


BarrioExpert LIPO bőr-javító-technológia

Az innovatív és szabadalmazott BarrioExpert LIPO bőrjavító-technológiával rendelkező készítmény a bőrre való felvitele után egy légzésaktív védőhálót képez, amely a bőrt védi a külső befolyásoktól anélkül, hogy a fiziológiás bőrfunkciókat befolyásolná. A modern textiliák működési elvéhez hasonlóan különleges tulajdonságával biztosítja, hogy a bőr alkalmazása után továbbra is természetesen tud lélegezni. A bőrrokon lipidek puzzle részekként épülnek be a sérült bőrbarrierbe. A bőrbarriert bizonyítottan kijavítják, a bőr saját regenerációját támogatják.

Allpremed – egészséges bőr

Allpremed – professzionális termékek a száraz és érzékeny bőr speciális ápolására. Különösen érzékeny bőrűek bizonyítottan jól tolerálják. A termékek állandó magas minősége és a technológiák és hatóanyagok innovatív kombinációja magasszintű hatást és jó tolerálhatóságot biztosítanak termékeinknek. Céljuk, hogy minden bőrproblémára a megfelelő bőrápoló megoldást tudjuk ajánlani.

Elpusztítja a kórokozókat az igénybevett és érzékeny bőrön.


Ajánlott felhasználás

Allpremed hand expert lipid Repairt habkrém lehetőleg minden kéztisztítás után, illetve szükség szerint vigyük fel a bőrre az optimális ápolás elérése érdekében. Elég egy diónyi mennyiség. Csak külsőleg használandó.

A termékcsalád teljes használati utasítását itt olvashatja. 


Figyelmeztetések

A flakon nyomás alatt áll: melegítés hatására szétpukkadhat. Tartsa távol hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és egyéb gyújtóforrásoktól. Ne dohányozzon használata közben. Ne alkalmazza nyílt láng vagy egyéb gyújtóforrás közelében. A palackot ne szúrja meg, vagy égesse el, kifogyás után sem. Óvja a napfénytől. Ne tegye ki 50 °C-nál magasabb hőmérsékletnek. Rendkívül gyúlékony aeroszol. Gyermekek elől elzártan tartsa. Gyermekeken való alkalmazás előtt kérjük, konzultáljon orvosával. Csak jól szellőző helyeken használja. Csak külső használatra.