check arrow-right

Allpremed® Hand Expert HYGIENE Antibakteriális Ápoló Spray 100 ml

A kórokozók elpusztítása az igénybevett és érzékeny bőrön 100ml

Termékismertető

A rendszeres kézmosás és fertőtlenítőszerek használata csökkentik a baktériumokat a bőrön, de ugyanakkor fontos lipideket is eltávolítanak a bőr felső rétegéről. Ennek eredményeként a bőr-barrier áteresztővé válik, „rések” keletkeznek a bőrön. Egyrészt ezeken keresztül a nedvesség távozik a bőrből és szárítja tovább. Másrészt a bőrazonos védőfunkció korlátozva lesz, így a szennyeződés, baktériumok és az allergének könnyebben behatolhatnak a bőrbe, és ezáltal fertőzéseket vagy allergiás reakciókat okozhatnak.

Akár munkahelyen, akár otthon – bárhol, ahol kezeink erősen igénybevettek, ki kell egészítenünk a higiéniát a szakszerű ellátással is.

Allpremed® hand expert HYGIENE antibakteriális ápoló spray

Az Allpremed hand expert Hygiene antibakteriális ápoló spray a hatékony kéztisztítást teszi lehetővé. Antibakteriális hatása mellett kellemesen hűsít és bőrnyugtató hatású.

  • Antibakteriális kézhigiénia
  • Kellemesen hűsítő és bőrnyugtató hatás
  • Szappan és víz nélkül alkalmazható, ezért ideális útközben
  • Nem hagy ragadós érzést a bőrön

     


Kinek ajánlott?

Ahol a kézmosás napi rutin, ott a bőr védelmére is állandó figyelmet kell fordítani.

Akinek a kezei munkavégzése kapcsán vagy magánjellegűen igénybevettek, tudja, hogy a gyakori érintkezés a vízzel, tisztító- és fertőtlenítőszerekkel árt a bőrnek, ahogy a hideg és érdes felületek is.

Összetevők: Alcohol denat., Isopropyl Myristate, Parfum, Undecylenamide DEA, Menthol, Farnesol, Melaleuca, Alternifolia Leaf Oil, Citronellol, Limonene Alpha- Isomethyl lonone, Citral, Amyl Cinnamal, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Linalool.


BarrioExpert LIPO bőr-javító-technológia

Az innovatív és szabadalmazott BarrioExpert LIPO bőrjavító-technológiával rendelkező készítmény a bőrre való felvitele után egy légzésaktív védőhálót képez, amely a bőrt védi a külső befolyásoktól anélkül, hogy a fiziológiás bőrfunkciókat befolyásolná. A modern textiliák működési elvéhez hasonlóan különleges tulajdonságával biztosítja, hogy a bőr alkalmazása után továbbra is természetesen tud lélegezni. A bőrrokon lipidek puzzle részekként épülnek be a sérült bőrbarrierbe. A bőrbarriert bizonyítottan kijavítják, a bőr saját regenerációját támogatják.

Allpremed – egészséges bőr

Allpremed – professzionális termékek a száraz és érzékeny bőr speciális ápolására. Különösen érzékeny bőrűek bizonyítottan jól tolerálják. A termékek állandó magas minősége és a technológiák és hatóanyagok innovatív kombinációja magasszintű hatást és jó tolerálhatóságot biztosítanak termékeinknek. Céljuk, hogy minden bőrproblémára a megfelelő bőrápoló megoldást tudjuk ajánlani.

Elpusztítja a kórokozókat az igénybevett és érzékeny bőrön.


Ajánlott felhasználás

Az Allpremed hand expert Hygiene antibakteriális ápoló sprayt szükség szerint vigyük fel a bőrre és gondosan dörzsöljük be. A sprayt víz és szappan nélkül használhatjuk, így ideális, ha úton vagyunk. Csak külsőleg használandó.

A termékcsalád teljes használati utasítását itt olvashatja. 


Figyelmeztetések

A flakon nyomás alatt áll: melegítés hatására szétpukkadhat. Tartsa távol hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és egyéb gyújtóforrásoktól. Ne dohányozzon használata közben. Ne alkalmazza nyílt láng vagy egyéb gyújtóforrás közelében. A palackot ne szúrja meg, vagy égesse el, kifogyás után sem. Óvja a napfénytől. Ne tegye ki 50 °C-nál magasabb hőmérsékletnek. Rendkívül gyúlékony aeroszol. Gyermekek elől elzártan tartsa. Gyermekeken való alkalmazás előtt kérjük, konzultáljon orvosával. Csak jól szellőző helyeken használja. Csak külső használatra.